Bingot peruttu toistaiseksi

Bingo palaa kesätauolta

Kesätauon jälkeen bingoillat jatkuvat taas keskiviikkoisin kello 19.

Tervetuloa!

Sääntömääräinen kevätkokous

Kylmälä FBK’n 66 sääntömääräinen kevätkokous pidettiin aseman juhlatilassa 28.4. klo 18:00 alkaen. Tilanpuolesta olisi paikalle sopinut enemmänkin jäsenistöä, mutta oli meitä onneksi sen verran ettei hallituksen tarvinnut itse omista vastuistaan päättää. Asialistalla ei mitään maata mullistavaa ollut, vaan keskityttiin sääntömääräisiin asioihin ja ajankohtaisiin keskusteluihin.

Näyttävän palkintokaapin alla ensimmäistä kertaa puhetta johti Risto Alaluusua ja vuosien kokemuksella sihteerinä toimi Kaj Malmström. Sääntömääräiset asiat nuijittiin historiankirjoihin vajaassa tunnissa ja vuoden 2018 toimintakertomus sekä tilinpäätös hyväksyttiin ja hallitus sai vastuuvapauden toimistaan kuluneena toimintavuotena.

Naisjaosto on taas uurastanut vuoden ja teki perinteisen lahjoituksensa niin hälytysosastolle kuin junioreillekin. Liian usein jää naisjaoston korvaamaton työ vaille huomiota ja arvostusta. Ilman ihanaa naisjaostoamme olisi koko palokunnan toiminta vain varjo nykyisestään ja menneistäkin vuosista. Kiitos että olette jaksaneet jo vuosikymmeniä ja vieläkin jaksatte.

Ahkerimman hälytysosastolaisen palkinnon vei 12 kerran peräkkäin Kenneth Wirtanen. Siinä on sellanen ennätys jokä jäänee palokunnan historiankirjoihin ikiajoiksi. Kena arveli, että tähän taitaa nyt ennätys jäädä, kun työhommat ovat häirinneet harrastustoimintaa alkuvuoden aikana liiankin kanssa.

Varsinaisen kokouksen jälkeen siirryttiin naisten kattamaan herkulliseen kahvipöytään mielenkiintoisten keskusteluaiheiden tiimoilta. Vaihdettiin mielipiteitä niin menneistä kuin tulevistakin. Suunniteltiin reissuja muiden palokuntien vuosijuhliin ja hälytysosaston virkistäytymiseen. Sovittiin myös aseman ympäristön siivoamisesta sekä mahdollisista dronehankinnoista sekä muista tapahtumista asemalla.

Grillijuhlat on tulossa perinteiseen tapaan – alustavan aikataulun mukaan lauantaina 20.7. – laittakaahan kalenteriin.

Lämpimästi tervetuloa mukaan toimintaan ikään ja sukupuoleen katsomatta!