Valistus

Valistuksellisesti ja yleisen turvallisuuden kehityksen näkökuölmasta junnuilla on valtava merkitys. Nuorena opitut taidot sekä turvallisuustietoisuus kulkevat mukana läpi koko elämän ja varmasti siirtyy lapsuudenkotiin sekä mummeille ja kummeille. Ihme olisi jos osa tiedoista ja taidoista ei siirtyisi myös suvussa eteenpäin.

Harjoitukset

Meillä on aktiivisesti harjoitteleva ja säännöllisesti leireilevä n. 15 nuoren ryhmä, jolta rohkeutta ja energiaa ei puutu.
Käytännössä juniorit harjoittelevat aivan samoja asioita kuin hälytysosastokin, mutta kokoon ja voimiin sovellettuna. Välissä sammutetaan paloja ja välissä elvytetään Anne-nukkea.
Tärkeintä on kuitenkin pitää hymy huulessa ja pilke silmäkulmassa. Pyrimme 100% hauskanpitoon ja kiusaamisen nollatoleranssiin.

Leirit

Monelle nuorelle kesän suurleirit, talvileirit sekä yö paloasemalla jättävät ikuisen muistijäljen. Leireillä opetellaan ja harjoitellaan samoja taitoja kuin muutenkin treeneissä, mutta oppiminen tapahtuu jännittävässä leiriympäristössä – telttamajoituksessa ja ryhmäruokailussa. Tietenkin leirielämään kuuluu hauskanpitoa samanikäisten kavereiden kanssa.